EuroGames Helsinki on yleisölle maksuton tapahtuma. Kisakylä ohjelmineen on maksuton kaikille, kuten myös urheilukilpailut. Varmista pääsysi kisapaikalle hakemalla maksutta kisakylästä päiväpassi, jolla pääset kisapaikalle sisälle. Päiväpassi oikeuttaa vain pääsyyn kisapaikalle katsomoon. Päiväpassilla pyritään lisäämään osallistujien ja kilpailijoiden turvallisutta ja mahdollistetaan kisajärjestäjien todenmukainen tilastointi osallistujista.

Visitors-passien myynti on loppunut. Passi oli tarkoitettu kilpailijoiden perheenjäsenille ja ystäville. Visitor-Pass oli maksullinen, koska se sisälsi mm. pääsylipun loppubileisiin ja HKL:n bussilipun koko kisojen ajaksi. Lisäksi passilla pääsee kilpailijoiden aluille kisakylässä, eli lähemmäksi lavaa ja saa saman tuotepaketin kuin kilpailijat.

Muista hankkia liput päätösbileisiin 

EuroGames Helsinki is free for the audience. EuroGames Village and all the program there is free as well the conference. Make sure you get in to the competitions, collect your day pass from the EuroGames Village info for free.  Day pass gives you entrance to the competition venues. By this we aim to improve security and also collect data of spectators.

We sold Visitor´s pass mainly to athletes family and friends. Visitor´s pass had bus ticket, tickets to closing party, access to athlete area at the Village and Goody bag.

Remember to get your tickets to Closing Party